2010-04-22
 20:56:13

En bra dag


Ja, dagen har varit helt ok och jag har absolut inget att klaga på. Thaisoppan blev god, disken fick jag undan fort och jag fick även skrivit en ny matsedel inför nästa vecka.

Efter jobb mötte jag Jonatan, han skulle med hem. Vi tog faktiskt tåget hem och hur ofta gör man det liksom? Aja, så ringde jobbet in honom till imorgon så jag har även fått skjutsa honom hem mot min vilja. Men om dagen rullar på snabbt imorgon så ses vi snart igen. :)

Morgondagens planer; FULLT UPP!
Jobb
Träna
Hem
Hämta Jonatan och sticka till Väla för att betala resan
Resten av kvällen ska vi bara mysa

Nenni längtar!

När jag loggade in på min blogg så hittade jag en lusig komentar och den som hade komenterat hade länkat mig istället för att bara skriva sitt namn.

Jenny om Några få timmar:
Det viktigaste är ju inte hur man ser ut ,utan hur man är ,men hon som sa till dig att du var ful hon är ful rätt i genom och då menar jag inte hennes utseende utan hennes fruktansvärda elakhet.Men men man får tillbaka det man delar ut.
Kram min söta dotter


Och det var från min mamma, haha! Ja det är ju för väl att hon tycker att jag är söt. ;)


Nu efter min springrunda så ska jag ta en skön dusch och slänga mig på sängen och sätta igång en film och sova gott. Sov gott ni också.




Linda

Hej. Kan du ta dig tid och rösta på fyra body/pyjamas jag designat. Det tar inte lång tid alls, bara några sekunder. Skulle vara så snällt om du kunde göra det :) Ska bli mamma i slutet på maj och detta gör att jag har möjlighet att vinna tre månaders blöjförbrukning.



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=238506



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=242255



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=237867



Tusen tack om du tog dig tid :)



PUBLICERAT: 2010-04-22, 21:05:23 | URL: http://lindahk.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: