2010-04-26
 05:44:28

Och så var helgen överstökad


Åh kan det inte vara fredag idag istället? Jag vill bara sova lite, ber inte om der ofta men idag vill jag sova lite eftersom jag har sovit så himla dåligt inatt. Och inte nog med det så drömde jag om att jag var trött, att jag inte hade sovit mer än en timme och sedan gått till skolan. Ja inatt gick jag i skolan, på Rönnowska och jag var tillbaka i HR2A. Och så drömde jag att min gamla lärare som jag hade i engelska samt svenska och hon var även min mentor i 1:an och 2:an och hon stod och berättade inför klassen att hon skulle ha barn. Typ, euw för hon var gammal och rynkig.

Nåja, jag vaknade ur den drömmen som tur var till alarmet och kände mig lika trött som jag gjort i drömmen. Satte mig sömndrucken upp i sängen och tittade mig omkring. Satte igång TVn och zappade vidare till ZTV, tände lamporna och bara satt. Detta händer aldrig, detta var en morgontrött Jenny som visar sig några få gånger om året.

Nåja här sitter jag nu vid datorn och orkar inte ta något för mig, allt känns hopplöst. Min mage gör superont öronen har inte slutat susa och jag är sjuklt trött.

Jag gick ju ändå och lade mig tidigt, klockan nio igårkväll. It sucks.

Idag blir det jobb som vanligt och sedan träning. Nu har jag inte tränat på hela helgen och det känns verkligen i kroppen, den bara längtar efter att få röra på sig.

Hörs!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: