2009-12-11
 05:57:45

Fredag


Uppe med tuppen, klockan är 05.47 och jag känner mig en aning stressad. Jag måste checka min packning så att allt som jag behöver är med. Måste trycka ner smink, locktång, hårborste, schampoo etc.

Idag är det luciatåg på jobb, hur mysigt är nu inte det? Jag älskar att höra barnröster sjunga, det är liksom så äkta. Dock är det synd att jag endast kan vara med på träningen pga luciatåget är inte förrän i eftermiddag och då är jag antagligen redan på väg till Göteborg.

Massa fix och mys inför barnens luciafest. Lussebullar ska läggas upp, pepparkakor likaså, clementiner, äpplen och pga vattenbristen måste vi använda oss av julmust och Ramlösa så kanske jag får köra iväg och handla mer.  Åh vad roligt, en sådan dag då det är mycket spänning i luften.

Måste berätta att igår när jag körde och hämtade pappa på vårt gemensamma jobb så kom han ut med en liten genomskinlig påse med en lapp i form av ett hjärta på. Det var en present från två barn från samma familj och i påsen låg det några mjuka skorpor. Jag kan inte mer än säga att skorporna smakar ljuvligt, jag har gissat ingredienser och jag tror att de bland annat innehåller, saffran, mandel och någon form av citrus. Mums va goda dom var!

Nej om man skulle fixa sig och sedan packa ner resten.. 
Ja men vi hörs på söndag och då kan ni vänta er en rejäl uppdatering!


Gothia Hotel Towers. Här ska vi bo på en mysigt fyrstjärnigt hotell.
Kommet bli toppen!

OVER!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: